Ugresset, som må rives opp med rota

Senterpartiet, er et parti jeg i mange saker har sansen for, spesielt liker jeg deres EU og EØS motstand, den rimer helt med min egen. Det at de også er for levedyktige bygder og en spredt bosetning er også et sted jeg liker partiet. Og når Lundteigen omtaler bemanningsbransjen som ugress er jeg helt enig!

Det er selvfølgelig ting jeg ikke liker med partiet, eksempelvis at de er for pelsdyr og at de vil skyte masse av ulven, og ikke minst de forsvarer jo kapitalismen, så for meg er det helt uaktuelt å bli medlem der, eller gi dem min stemme i valg. Jeg har jo tross alt valgt et parti på ytterste venstre kant.

Bemanningsbransjen er helt unyttig den tilfører ingenting, det eneste den gjør er å bryte ned det norske arbeidslivet, gjøe folk om til løsarbeidere og skremme folk fra å si fra om ting som ikke er akseptabelt på de ulike arbeidsplassene. Når man blir ansatt fra uke til uke, er det ikke lett å stå på rettighetene sine.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *